Services

Alles onder één dak

Als je een 45 km auto aanschaft, doe je dit natuurlijk wél liever bij een dealer die jou ook op alle andere mobiliteitsvlakken kan ontzorgen. Ontdek onze lease, schade en onderhoud, verzekering en wrap services.

Schade en onderhoud

Heb je schade gereden? Geen zorgen! Je kunt altijd direct bij ons terecht. Ook voeren we graag preventief vakkundig onderhoud uit aan jouw bromm. Zo weet je zeker dat je altijd met een veilige auto de weg op gaat.

Verzekering

Beter safe than sorry! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook bij het afsluiten van een verzekering helpen wij je daarom graag op weg. Vraag in onze showroom om advies of bel naar 0181 451 040.

Car wrap service

Onze buurman LB Design personaliseert je bromm graag. Van het beletteren met toffe logo’s tot een complete wrap en van het blinderen van je ramen tot het opnieuw spuiten van je brommobiel. Bekijk hier zijn portfolio.

Ervaar het comfort van de Bromm

Ben je benieuwd naar onze bromms? Je bent van harte welkom in onze showroom. Oh, en als je er dan toch bent… Direct maar een proefritje doen dan?

"Wij hebben de Bromm als warm en informatief ervaren! Zeer gastvrij en duidelijke uitleg over de financiële mogelijkheden en voordelen.”

‘’Genoeg te zien en je krijgt goede info!”