Over de Bromm

Passie voor mobiliteit

‘’Een typisch familiebedrijf met korte lijnen en lange klantrelaties. Deze relaties bieden we kwaliteit. Minder moet je niet van je autodealer verwachten.’’

Met de bromm’s van Ligier, Microcar en Urban Mobilty voor de zakelijke markt kunnen we deze belofte waarmaken. We bieden hiermee een betrouwbaar voertuig waarvan je veel gemak ervaart en waaraan je weinig onderhoud hebt. En als er toch een keer iets is, staan we voor je klaar, ook buiten kantoortijden. We zijn flexibel en hanteren de regel ‘klant is koning’.

Waarom jij een bromm wilt rijden

De Bromm is dé bestemming voor jong en oud op zoek naar de ultieme rijervaring. Of je nu net je rijbewijs hebt gehaald of al jarenlang geniet van de vrijheid op de weg, onze collectie biedt voor elk wat wils.

"Wij hebben de Bromm als warm en informatief ervaren! Zeer gastvrij en duidelijke uitleg over de financiële mogelijkheden en voordelen.”

‘’Genoeg te zien en je krijgt goede info!”

40+ jaar ervaring in de automotive business

Comfortabel, duurzaam en zorgeloos rijden in een bromm. Of je nu net je rijbewijs hebt gehaald of al jarenlang geniet van de vrijheid op de weg: onze collectie biedt voor elk wat wils.